Slide background

Game Wallpapers for Android

Slide background

Movie Wallpapers for Android passed 200.000 installs!! New version is available!!

It allows you to quickly search through the biggest movie wallpaper database provided by themoviedb.org.

Share the images with friends, find the movie information and whats the latest official trailers.

!!!
De Ham verspeelt ruime voorsprong bij de Zaan

De Ham verspeelt ruime voorsprong bij de Zaan

,,Gefeliciteerd’’, zei Erik van den Brom met een gezicht op onweer tegen collega-trainer Ton Pouw. ,,Waarmee?’’, reageerde die nors. Eigenlijk was niemand echt blij zaterdagavond na de derby van de vrouwen van De Zaan tegen De Ham. Het 11-11 gelijkspel kende vooral verliezers.

In het bad althans; de winnaars waren de toeschouwers in zwembad De Slag, die aan het eind een ongekend spannend spektakel voorgeschoteld kregen. Drie minuten voor tijd stond De Ham nog met 8-11 voor en leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Wormerveerse bezoeksters. Maar plotseling sloeg de paniek toe en De Zaan wist in de hectische slotfase tien seconden voor tijd nog langszij te komen. Rianne Bruining dacht voor De Ham tijd te winnen door de bal helemaal terug naar keepster Nienke Beets te gooien. De bal was te kort, Beets moest een overtreding begaan en Marjoleijn Boutsma profiteerde namens De Zaan via een strafworp, tien seconden voor tijd.

,,Tot halverwege de laatste periode waren we beter, maar we bleken aan het eind die weelde niet te kunnen dragen’’, zuchtte Ham-coach Van den Brom. Ten opzichte van vorig jaar, toen De Ham in de hoofdklasse twee keer behoorlijk klop kreeg van de Zaandamse streekconcurrent, was deze ontmoeting een wereld van verschil. ,,We waren feller dan De Zaan en speelden als team beter. Ik ben eigenlijk heel tevreden over de manier waarop we gespeeld hebben, alleen is het ontzettend zuur hoe het dan afloopt.’’ De waterpolosters van De Zaan kwamen na het laatste fluitsignaal vrolijk het bad uit als morele winnaar, maar coach Ton Pouw deelde niet in de vreugde. ,,Het is knap dat de ploeg zoveel veerkracht toonde bij een 8-11 achterstand, maar we hebben slecht gespeeld. Ik ben negatief verrast door mijn ploeg. We missen zoveel kansen de laatste tijd, daar word je moedeloos van. Een aantal meiden zit in een dip.’’ Volgens Pouw heeft dat te maken met een ongunstig speelschema: in de eerste vier wedstrijden trof De Zaan de vier topfavorieten. ,,Dat is voor de ploeg niet goed, meteen vier keer dik verliezen werkt door.’’ Wat opviel was dat de wat meer gevestigde namen bij De Zaan het team niet op sleeptouw wisten te nemen. Marjoleijn Boutsma was op belangrijke momenten af en toe heel slordig in de passing en Rachelle Steur dupeerde haar ploeg met een rode kaart wegens ’bemoeien met het spel’.

Terwijl Steur huilend het bad verliet en een half uur later nog ontroostbaar was, had haar coach geen medelijden. Pouw: ,,Ze maakte naar de scheidsrechters een gebaar dat ze werd vastgepakt en dat mag niet. Ik was kwaad op haar. Zij is geselecteerd voor de A-selectie van Oranje en van zo’n speelster mag je wat meer verwachten. Het is opmerkelijk dat juist hele jonge meiden als Kitty Lynn Joustra en Bente Rogge het wél laten zien.’’ De wedstrijd ging lange tijd gelijk op. Tot het derde part, waarin De Ham een 7-6 achterstand omboog tot 7-10. De 14-jarige Joustra zorgde in het vierde part twee keer voor aansluiting (ze scoorde 8-10 en na een treffer van Amy Rozemeijer 9-11), waarna aanvoerster Michon Kussendrager en Boutsma toch nog een punt binnensleepten voor De Zaan.

 

Periodestanden: 2-2, 4-3, 1-5, 4-1.

[color]Doelpuntenmakers[/color]

[skills-container] [skill label="Michon Kussendrager (3)" val=27.27%] [skill label="Marjoleijn Butsma (2)" val=18.18%] [skill label="Kitty Lynn Joustra (2)" val=18.18%] [skill label="Bente Rogge (2)" val=18.18%] [skill label="Rachelle Steur (2)" val=18.18%] [/skills-container]

 

Bron: NHD

 

Facebook berichten

berichten

Laat een berichtje achter

Uw email adres zal niet getoond worden aan derde.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>