Slide background

Game Wallpapers for Android

Slide background

Movie Wallpapers for Android passed 200.000 installs!! New version is available!!

It allows you to quickly search through the biggest movie wallpaper database provided by themoviedb.org.

Share the images with friends, find the movie information and whats the latest official trailers.

!!!
[LEN Trophy] ZVL wint eerste wedstrijd

[LEN Trophy] ZVL wint eerste wedstrijd

 De waterpolosters van ZVL hebben de eerste wedstrijd in de LEN Trophy gewonnen. In het Spaanse Sevilla werd het 7-9 tegen Lille uit Frankrijk. Voor de Leidsen was Mieke Cabout topscorer met vier doelpunten. Lille is ten opzichte van afgelopen jaar versterkt met een Griekse verdediger en een Nieuw-Zeelandse schutter, maar leek vooraf geen al te groot obstakel voor ZVL.

De eerste periode verliep niettemin erg moeizaam aan Leidse kant. De ploeg kreeg haar surplus aan balbezit niet omgezet naar een grote score, alleen Aukje van Belkum wist een keer het net te vinden: 1-1 na acht minuten zuivere speeltijd.

In de tweede periode was het Toesja Klein die de impasse doorbrak en met een gortdroge knal de score weer openbrak. Marianne de Groot die op snelheid doorkwam en nogmaals Van Belkum wisten halverwege een 2-4 voorsprong voor ZVL op het scorebord te zetten.

Lees meer hier op Waterpolo.nl!

Woensdag 21 november
Lille – ZVL 7-9
Periodestanden: 1-1, 1-3, 3-3, 2-2.
Goals ZVL: Mieke Cabout 3, Aukje van Belkum 2, Toesja Klein, Britt van Dam en Marianne de Groot.

 

Facebook berichten

berichten

Laat een berichtje achter

Uw email adres zal niet getoond worden aan derde.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>